Hamvas Center Ingatlanhasznosító Kft.

Kiadó Raktárak

 

Szabad raktárak

Jelenleg minden raktárunk foglalt.

m2 nettó ár rezsivel / m2 megjegyzés képek

 

érv, amiért érdemes minket választania!

Mert nálunk fix forint-árak vannak. Ön azon kevesek között lesz, akik nem lesznek kitéve az EUR ingadozásainak. Ne kockáztasson a bizonytalan EUR alapú bérleti díjakkal! Havonta egy számlát kap, aminek az összege nem fogja meglepni!
Mert nálunk a bérleti díjban benne van a teljes rezsi, azaz a fűtés, világítás, víz- és csatornahasználat, szemétszállítás, korlátozott mennyiségű parkoló használata. Elege van már a rejtett költségekből? Akkor jó helyen jár.
Mert a legjobb ár-érték arányt kapja: jó minőségű, száraz, földszinti, teherautóval könnyen megközelíthető, fűtött raktárat több mint reális áron.
Mert nagyon jó helyen lesz: autóval a budapesti belváros 8 perc, a Ferihegyi repülőtér 10 perc.. Tömegközlekedéssel is jól megközelíthetők vagyunk: a kék metró Határ úti  megállója csupán 2 perc gyalog, így dolgozói, ügyfelei is könnyen idejutnak.
Mert biztonságban lesz: 24 órás recepció-szolgálat, hogy Ön, a munkatársai és értékei teljes biztonságban legyenek.
Mert nálunk zárt, belső parkolóban ingyen parkolhat.
Mert az összes eddigi bérlőnk elégedett velünk. (Van, aki már 10 éve nálunk bérel.) Ha szeretné megkérdezni őket a tapasztalataikról, biztosan nincs ellenükre, hogy referenciát adjanak Önnek.
Ha irodát is szeretne a raktár mellé, nálunk azt is megkapja.
Mert minden van, ami egy korszerű cégnek kell: saját internet, telefon.

Mikor nem szabad minket választani?

Ha mindenképpen új építésű (és persze sajnos drága) logisztikai központot keres.
Ha nagyon magas raktárra van szüksége. Nálunk a raktárak belmagassága 3,6méter és 6 méter között változik. (Lásd lent az egyes raktáraknál!)

 

hamvas_raktar_plan

Tekintse meg kiadó irodáinkat is!